wensambulance

Stichting Ambiance Noord-Nederland (SANN) biedt ernstig zieke mensen met een beperkte levensverwachting de mogelijkheid om eigen wijze afscheid van het leven te nemen. Daarvoor heeft de stichting de beschikking over de 'wensambulance'.

Mensen die weten dat hun leven binnen korte tijd eindigt, denken intensief na over wat ze allemaal hebben meegemaakt. In die situatie is er ook vaak nog een bijzondere wens. Stichting Ambiance helpt mensen uit Noord-Nederland zo'n wens te vervullen. Met begeleidend ambulancevervoer zorgt de stichting voor een laatste indrukwekkende ervaring. De wensambulance brengt mensen naar een plek met een bijzondere betekenis en geeft ze zo een speciale dag.

Ambulancezorg Groningen helpt mee

De stichting is opgericht door vrijwilligers die onder andere werkzaam zijn in de zorg. Ook Ambulancezorg Groningen steunt dit goede doel. Een aantal medewerkers van Ambulancezorg Groningen doet actief en vrijwillig mee aan de begeleiding in de wensambulance. Een prachtig en waardevol initiatief dat ieders steun verdient.

De wensambulance maakt dromen waar De wensambulance maakt dromen waar

Heb je vragen of wil je in contact komen met de wensambulance? Ga dan naar de website van Stichting Ambiance Noord-Nederland.