informatieavond verpleegkundigen

de informatieavond van 10 oktober zit vol!

Hartelijk bedankt voor jullie interesse in de informatieavond! In verband met overweldigende reacties hebben we besloten nog een informatieavond te organiseren. Dat betekent voor iedereen die zich nu heeft aangemeld, we helaas geen plek hebben voor iedereen. Iedereen die zich reeds heeft aangemeld en voldoet aan het profiel, krijgt een bevestiging van de aanmelding. We zullen een nieuwe informatieavond organiseren voor de overigen die zich hebben aangemeld, maar waar geen plek voor is op 10 oktober.

Het werk als ambulanceverpleegkundige is een prachtig vak. Samen met een ambulancechauffeur vorm je een hecht en sterk team. Maar wat houdt het vak als ambulanceverpleegkundige precies in? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? En aan welke eisen moet je voldoen om ambulanceverpleegkundige te worden?

Ambulancezorg Groningen organiseert een informatieavond voor verpleegkundigen (in opleiding) die geïnteresseerd zijn in het ambulancevak als ambulanceverpleegkundige. Tijdens de informatieavond zullen we onder andere antwoord geven op bovenstaande vragen. Daarnaast worden er demonstraties gegeven in samenwerking met lotus slachtoffers, zodat je van dichtbij zélf kunt ervaren hoe het is om ambulanceverpleegkundige te zijn.

Programma

19.00 uur: Inloop

19.30 uur: Welkomstwoord

19.45 uur: Presentaties over het vak ambulanceverpleegkundige en opleiding

20.15 uur: Pauze

20.30 uur: Demonstraties

21.00 uur: Afsluiting met hapje en drankje

interesse?

Via de button hieronder kun je je aanmelden. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Bij overschrijding van het maximum aantal deelnemers, krijg je hier automatisch bericht over.

Datum

Dinsdag 10 oktober 2017

Locatie

Euroborg, Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen