kindermedicatie app

Ambulancezorg Groningen heeft een app ontwikkeld voor ambulancemedewerkers om alle kindermedicatie digitaal te raadplegen. Het betreft een app die te downloaden is in de Apple store, Google play store en Windows store. De app kan worden gevonden onder de naam ‘kindermedicatie’. 

De app is gebaseerd op de LPA 8.0. Met de komst van de kindermedicatie app kan digitaal de dosis worden bepaald om het werk makkelijker en efficiënter te maken. Het digitaliseren van de medicatieberekeningen zorgt ervoor dat de ambulancemedewerker zijn volledige aandacht op de patiënt kan richten. Een uitkomst waar zowel ambulancemedewerker als de patiënt baat bij heeft.

downloaden

De kindermedicatie app is vanaf nu te downloaden in de apple store, google play store en windows store. 

gebruikershandleiding

Om de kindermedicatie app goed te laten werken is een Apple iPhone met iOS 7.0 of hoger gewenst, Android-compatible smartphone met Android 4.0.1 of hoger of Windows 8.1. Verder is beschikking over een goede internetverbinding een vereiste. De instructies over hoe de kindermedicatie app te gebruiken, vind je in de gebruikershandleiding voor de tablet of telefoon