informatieavond verpleegkundigen

Het werk als ambulanceverpleegkundige is een prachtig vak. Samen met een ambulancechauffeur vorm je een hecht en sterk team. Maar wat houdt het vak als ambulanceverpleegkundige precies in? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? En aan welke eisen moet je voldoen om ambulanceverpleegkundige te worden? Tijdens de informatieavond zullen we onder andere antwoord geven op deze vragen. 

Ambulancezorg Groningen organiseert een informatieavond speciaal voor BIG-geregistreerde verpleegkundigen of verpleegkundigen in opleiding (HBO-v derde en vierde jaars en MBO-v vierde jaars) die geïnteresseerd zijn in de functie ambulanceverpleegkundige. 

We zullen eerst wat vertellen over de door ons ontwikkelde opleiding tot ambulanceverpleegkundige. Najaar 2018 zijn we gestart met deze nieuwe opleiding, waar we uitgebreid op in zullen gaan. Daarnaast vertellen we in een vogelvlucht de stappen van 112-melding vanuit de meldkamer tot aan de overdracht. Verder worden er demonstraties gegeven in samenwerking met lotus slachtoffers, zodat je van dichtbij zélf kunt ervaren hoe het is om ambulanceverpleegkundige te zijn. Het belooft een interactieve avond te worden!

programma

19.15 uur: Inloop

19.30 uur: Presentaties

20.15 uur: Pauze

20.30 uur: Demonstraties

21.00 uur: Afsluiting met hapje en drankje

interesse?

Via de button hieronder kun je je aanmelden. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Bij overschrijding van het maximum aantal deelnemers, krijg je hier bericht over.

datum

Woensdag 9 oktober 2019

locatie

Hitachi Capital Mobility Stadion

Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen