informatieavond verpleegkundigen

informatieavond 15 maart vol!

Helaas is de informatieavond van 15 maart helemaal vol. We zullen alle ingeschrevenen vóór 23 februari schriftelijk bevestigen indien je voldoet aan de gestelde eisen.  In het najaar zal er nog een informatieavond worden georganiseerd. Mocht jij je niet hebben kunnen inschrijven, maar voldoe je wel volledig aan het functieprofiel, solliciteer dan nu. 

Het werk als ambulanceverpleegkundige is een prachtig vak. Samen met een ambulancechauffeur vorm je een hecht en sterk team. Maar wat houdt het vak als ambulanceverpleegkundige precies in? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? En aan welke eisen moet je voldoen om ambulanceverpleegkundige te worden? Tijdens de informatieavond zullen we onder andere antwoord geven op deze vragen. 

Ambulancezorg Groningen organiseert een informatieavond speciaal voor BIG-geregistreerde verpleegkundigen of verpleegkundigen in opleiding (minimaal vierdejaars) die geïnteresseerd zijn in de functie ambulanceverpleegkundige of meldkamercentralist. We zullen ook voor het eerst wat vertellen over de door ons ontwikkelde opleiding tot ambulanceverpleegkundige, die later dit jaar uitgerold wordt, een primeur! Verder worden er demonstraties gegeven in samenwerking met lotus slachtoffers, zodat je van dichtbij zélf kunt ervaren hoe het is om ambulanceverpleegkundige te zijn. Het belooft een interactieve avond te worden. 

programma

19.00 uur: Inloop

19.30 uur: Presentaties over het vak ambulanceverpleegkundige en de opleiding

20.15 uur: Pauze

20.30 uur: Demonstraties

21.00 uur: Afsluiting met hapje en drankje

interesse?

Via de button hieronder kun je je aanmelden. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Bij overschrijding van het maximum aantal deelnemers, krijg je hier bericht over.

datum

Donderdag 15 maart 2018

locatie

Noordlease Stadion, Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen