speeddaten met Ambulancezorg Groningen

Ambulancezorg Groningen organiseert op maandag 15 juli speeddates voor gespecialiseerde verpleegkundigen. Met speeddates proberen we de openstaande vacatures voor de functie van ambulanceverpleegkundige zo snel mogelijk te vullen.

Zo’n kans krijg je niet vaak! Deze speeddate is dé gelegenheid om eens door te praten met een professional die jou meer kan vertellen over het dagelijks leven van een ambulanceverpleegkundige en wat erbij komt kijken. Heb je een diploma verpleegkundige op zak, aangevuld met een specialisatie SEH, IC, anesthesie of CCU? Dan zien we je graag bij de speeddate.

Van speeddate naar werkplek

Tijdens de speeddate krijg je in twee gespreksrondes de tijd om erachter te komen of er over en weer een klik is. Na deze ‘voorronde’, volgt, indien er wederzijdse interesse is voor de functie ambulanceverpleegkundige, een afspraak voor een arbeidsvoorwaardengesprek. En dit alles op korte termijn, want we zoeken minimaal vier collega’s die in september 2019 al kunnen starten met de opleiding tot ambulanceverpleegkundige. Tussen de gespreksrondes door, kun je uiteraard een kijkje nemen in een ambulance en er zal voldoende tijd zijn om vragen te stellen.

Programma 15 juli

19.00 uur inloop
19.15 uur welkomstwoord
19.30 uur speeddates
21.00 uur afsluiting

Adres

Gotenburgweg 40, 9723 TM Groningen