Vorige

vernieuwd plan voertuigen

de feiten

1)  Intern is er hard gewerkt om tot een vernieuwd plan voor de ambulances te komen, 2) Op basis van een programma van eisen is Miesen als leverancier uitgekozen 3) Er wordt een plan gemaakt om het wagenpark in 2015 aan te pakken

wat betekent dit?

Intern is er een programma van eisen opgesteld, waarna de werkgroepleden tijdens het project kritisch hebben gekeken naar veiligheid, functionaliteit, comfort en de prijs, waarbij Miesen het beste uit de bus kwam. Op basis hiervan heeft de werkgroep Miesen

geadviseerd en de directie heeft dit advies overgenomen.  Met Miesen worden afspraken vastgelegd over de levering van de nieuwe ambulances , die in 2015 geleverd gaan worden. Hiermee wordt het wagenpark flink aangepakt.

meningen

“Tijdens de demonstratie op de Kastanjelaan konden we alvast een kijkje nemen in de nieuwe ambulance. Hij was nog lang niet klaar, dus ik wacht rustig aan.”.

“Het werd tijd dat we het wagenpark ging aanpakken, maar ben blij dat er nu goed wordt nagedacht over de inrichting van de ambulance.”

blik vooruit

De pilot van de elektrische brancard is onderdeel van de vernieuwing van het wagenpark. Bij een positieve evaluatie

kan deze worden meegenomen in de nieuwe ambulance. Totaal zullen er maar liefst zestien nieuwe ambulances worden geleverd in 2015.

gerelateerde webpagina's