Vorige

onthulling nieuwe ambulance

de feiten

1) unieke ambulance heeft voordelen voor de patiënt en organisatie, 2) veiligheid staat hoog in het vaandel, 3) Miesen is de voertuigbouwer in samenwerking met Tulatech, 4) spoedtas is veiliger opgeborgen, 5) alle ambulances zijn voorzien van een elektrische brancard

wat betekent dit?

De ambulance is volledig ontworpen aan de hand van een wensen- en eisenpakket vanuit Ambulancezorg Groningen. Deze ambulance is uitgerust met de nieuwste innovaties op het gebied van medische apparatuur, waarbij veiligheid van de patiënt en de medewerkers voorop staat. Er zijn een aantal ontwikkelingen

doorgevoerd die de nieuwe ambulance uniek maken. De elektrische brancard is uitgerust met een bijgeleverd pakket die te gebruiken is voor obesitas patiënten. Dit heeft grote voordelen voor het comfort van de patiënt en heeft een arbotechnisch voordeel voor het ambulancepersoneel.

meningen

“Het was een groot project, met veel betrokkenen, intern en extern. We hopen dat veel collega’s blij zijn met deze unieke Groningse ambulance!”

‘’Als ambulancechauffeur was ik altijd erg blij met de kastenwagen, dus ik ben benieuwd hoe de containerwagen in de provincie rijdt.”

blik vooruit

Na de primeur zullen er vijftien nieuwe ambulance worden afgeleverd. Hierdoor maken we flinke slagen

om het wagenpark weer up-to-date te krijgen om de beste patiëntenzorg te kunnen bieden.

gerelateerde webpagina

Volgende